CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, 17 June 2013

Perkongsian Pintar pelajar Tingkatan 3 dan 5 Sek Men Sultanah Asma & Sek Men Sains Kubang Pasu

Pada 21-23. 06. 2013 yang lalu, seramai 30 orang pelajar Tingkatan 3 dan Tingkatan 5 dari Sekolah Menengah Kebangsaan Sultanah Asma telah menyertai Program Perkongsian Pintar di Sekolah Menegah Sains Kubang Pasu. Program ini diadakan adalah untuk berkongsi cara pembelajaran dan kehidupan antara para pelajar di kedua-dua buah sekolah.Oleh kerana SMSKP telah melakar sejarah sebagai sekolah No. 1 dalam menempa kejayaan dalam SPM dan PMR, para pelajar SMKSA akan menjalani kehidupan sebagai seorang pelajar SMSKP.

Dua guru pengiring dari Sekolah Menengah Sultanah Asma iaitu Pn. Amanah binti Abdul Aziz dan Pn. Latiffah binti Hassan.

Guru pengiring dari SMK Sultanah Asma bergambar bersama-sama pelajar.

Perbincangan antara kaunselor SMSKP dan SMKSA.Para pelajar SMKSA diberi talimat oleh En. Rosmira bin Saad dan Pn. Jamaida Jamaludin.


MAJLIS PENUTUPAN

PK.HEM Sekolah Menengah Kebangsaan Sultanah Asma telah dijemput untuk menyampaikan ucapan sempena majlis penutupan program Perkongsian Pintar. Manakala En. Abdul Talib bin Hj. Sulaiman selaku PK. HEM Sekolah Menengah Sains Kubang Pasu pula merasmikan majlis penutupan program tersebut.


Cenderamata daripada pihak SMKSA diberikan kepada Encik Abdul Talib bin Hj Sulaiman tanda terima kasih kerana menyambut baik kedatangan mereka

Ucapan daripada wakil pelajar SMK Sultanah Asma mengenai pengalaman beliau berada di sekolah ini selama 3 hari.

En. Talib bin Hj Sulaiman menyampaikan cenderamata kepada Pn. Hjh Asiah binti Yaacob tanda penghargaan.0 comments: